Політика конфіденційності

Дякуємо за відвідування EGO Underwear!

Метою цієї політики є:


Чітко пояснити вам, які персональні дані ми збираємо, причини, за якими ми їх збираємо і використовуємо, і кому ми їх передаємо;


Пояснити, яким чином ми використовуємо надані вами персональні дані;


Розповісти вам про ваші права, щодо ваших персональних даних.

 

Уважно прочитайте уважно прочитайте нашу Політику. Якщо ви не згодні з тим, як ми використовуємо ваші персональні дані, припиніть використання сайту.

1. Введення

Справжня Політика конфіденційності (далі - «Політика») разом з Умовами використання становлять повною юридичною угодою (далі - «Угода») між Хоум-ми (далі - «EGO Underwear», «Компанія» або «ми») і вами як користувачем (далі - «ви», «Користувач»). Угода застосовується до нашого сайту (далі - «сайт»), розташованого за адресою https://ego-underwear.com/.


2. Які види інформації ми збираємо?

Існують дві категорії збирається нами інформації:


Автоматично зібрана інформація.


Інформація, яку Ви надаєте.


2.1. Інформація яка збирається автоматично

При відвідуванні сайту деяка інформація збирається автоматично, включаючи:


Технічна інформація. Ми можемо збирати інформацію про ваше обладнання, наприклад, ваш IP адреса, MAC адреса, геолокація (країна, місто). Також ми можемо збирати інформацію про вашому браузері, його типи і версії, а також про ваших мовних уподобаннях.


Інформація про дії на сайті. Ми можемо збирати інформацію про ваші дії на нашому Сайті, включаючи інформацію про те з якою веб сторінки ви перейшли на Сайт, інформацію про ваші дії на сторінках Сайту.

Інформація про платіж. Ми можемо збирати інформацію, яка відноситься до платежів. Така інформація може включати в себе інформацію про покупку, дата покупки, спосіб оплати.


Файли «cookie-» і подібні до них технології. Ми використовуємо файли «cookie-» з метою аналітики. Ви можете відключити файли «cookie-» в налаштуваннях вашого браузера в будь-який час. Детальна інформація про те, як ми використовуємо файли «cookie-», приведена у відповідному розділі цієї Політики конфіденційності.


2.2. Інформація, яку Ви надаєте

Інформація, яку ви можете надати нам:


Контактна інформація. Ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами і обробити ваш запит. Такі дані включають: ім'я, номер телефону, електронну пошту.


Інформація про доставку. Ви можете надати нам інформацію для того, щоб ми змогли здійснити доставку. Така інформація включає в себе країну, місто, вулицю, номер квартири, індекс.

Платіжна інформація. Ви можете надати платіжну інформацію для обробки платежу. Зверніть увагу, що платіж проводиться третьою стороною.

3. Як ми використовуємо зібрану інформацію?

Використання інформації, яку ми збираємо, можна розділити на наступні категорії:


підготовка, поліпшення і розвиток нашого сайту;


задоволення ваших індивідуальних запитів;


створення безпечного середовища.


3.1. Підготовка, поліпшення і розвиток нашого сайту

Ми використовуємо вашу інформацію для:


надання послуг;


проведення досліджень з метою поліпшення наших послуг;


надання вам технічної підтримки;


зв'язку з вами з метою надання певних послуг або запитуваної вами інформації;


поліпшення змісту і загального адміністрування нашого сайту.


Правова підстава для використання інформації: виконання контракту; законне право.

3.2. Задоволення ваших індивідуальних запитів

Ми використовуємо вашу інформацію для:


задоволення ваших індивідуальних запитів. Наприклад, при виготовленні прикраси під замовлення ми зв'яжемося з вами, щоб дізнатися ваші побажання щодо виробу та виготовити саме те, що ви хочете.


Правова підстава для використання інформації: виконання контракту; законне право.

3.3. Створення безпечного середовища

Ми використовуємо вашу інформацію для:


виконання своїх юридичних зобов'язань;


виявлення і запобігання шахрайських дій.


Правова підстава для використання цих даних: виконання юридичних зобов'язань; законне право.

4. Передаємо ми кому-небудь вашу інформацію?

Якщо ви надасте нам свої персональні дані, що дозволяють встановити особу, ми можемо передавати зібрану інформацію з наступних причин:


за вашою згодою;


забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання закону;


передача контролю над підприємством;


отримання зведених даних;


постачальникам послуг.

4.1. З вашої згоди

У випадках надання вами свого явного згоди ми можемо передавати вашу особисту інформацію відповідно до погоджених умов.

4.2. Забезпечення безпеки, цілі правового характеру і виконання закону

Ми розкриємо вашу особисту інформацію, (а) якщо ми будемо зобов'язані зробити це за законом або відповідно до розпорядження органу державної влади або в зв'язку з ведуться розслідуванням органу державної влади, (б) для забезпечення дотримання Умов використання сайту Home-me або призначених для користувача угод або для захисту наших прав.

4.3. Передача контролю над підприємством

Ми зобов'язуємося не продавати ваші персональні дані, що дозволяють встановити особу, будь-якої компанії або організації, проте ми можемо передати ваші персональні дані наступнику при злитті, приєднанні або іншій формі реорганізації підприємства, в якій бере участь Home-me, або покупцеві або набувача всіх або значної частини активів Home-me, до яких відноситься даний сайт. В такому випадку ми зобов'язуємося повідомити вас перед передачею ваших персональних даних і зміною умов політики конфіденційності.

4.4. Отримання зведених даних

Через сторонні аналітичні компанії і безпосередньо через наш сайт ми можемо збирати інформацію, яка буде зберігатися, використовуватися і передаватися тільки в формі зведених даних і не буде містити ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу. Наприклад, серед іншого, це можуть бути дані про загальну кількість відвідувачів нашого сайту, типі браузера. Ми можемо аналізувати ці дані для визначення динаміки та загальної статистики, а також використовувати цю узагальнену інформацію з метою адміністрування сайту і збору демографічних даних для використання в формі зведення.

4.5. постачальники послуг

Ми можемо надавати ваші особисті дані і дані, отримані за допомогою файлів «cookie-», а також узагальнену інформацію постачальникам товарів і послуг, яких ми можемо залучати для надання нам сприяння в наданні вам послуг, і вони можуть використовувати такі дані виключно з метою надання нам такого сприяння.

5. Інша важлива інформація

У цьому розділі міститься інша важлива інформація, яку повинні знати наші користувачі. Ця інформація включає:


Файли «cookie-»;


Сторонні веб-сайти;


Платіжні системи;


Коментарі та відгуки.


5.1. Cookie-файли

Файл «cookie-» представляє собою пакет даних, що зберігається на жорсткому диску користувача і містить інформацію про користувача. Як правило, файли «cookie-» не дозволяють нам визначати вашу особистість. Зазвичай ми використовуємо файли «cookie-» сеансу, щоб зберігати відомості про ваші налаштуваннях, і дію таких файлів припиняється при закритті браузера. У більшості випадків це аналітичні або експлуатаційні файли «cookie-».

Поряд зі сторонніми постачальниками, такими як Google, ми використовуємо власні файли «cookie-» (наприклад, файли «cookie-» Google Analytics). Детальну інформацію про це популярному інструменті аналітики веб-сайтів можна знайти тут.

Ці файли «cookie-» збирають інформацію про те, як відвідувачі використовують веб-сайт, наприклад, які сторінки вони найчастіше відвідують і чи отримують вони повідомлення про помилки з веб-сторінок. Ці файли «cookie-» не збирають інформацію, яка ідентифікує відвідувача. Вся інформація, яку збирають цими файлами, є узагальненою і анонімною. Вона використовується тільки для поліпшення роботи веб-сайту. Вся ця інформація анонімізуючих. Детальну інформацію про те, як це захищає ваші дані, можна знайти тут.

Ви можете відмовитися від використання файлів «cookie-» на сторінці «Відмова від участі в Ініціативі з реклами в мережі Інтернет» або використовуючи розширення блокування Google Analytics в браузері.

 

5.2. Коментарі та відгуки

Наші клієнти можуть залишати коментарі та / або відгуки про наші товари, придбаних на Сайті. Залишаючи коментар на Сайті, ви тим самим даєте нам право використовувати ваш коментар і / або відгук в наших маркетингових цілях.


6. Які у Вас є права?

Згідно Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 року № 2297-VI у Вас, є право

6.1. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані. 6.2. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних. 6.3. На доступ до своїх персональних даних. 6.4. Відкликати згоду на обробку персональних даних. 6.5. Отримувати не пізніше ніж тридцять календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених законом) відповідь про те, обробляються або зберігаються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних. 6.6. Знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, (крім випадків, встановлених законом). 6.7. Пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних. 6.8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого з прав людини або до суду. 6.9. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними. 6.10. Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.
6.11. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи. 6.12. На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

 


6.13. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

 


7. Як ми зберігаємо і захищаємо інформацію?

7.1. зберігання інформації

Як правило, ми зберігаємо вашу особисту інформацію протягом терміну часу, необхідного для надання вам послуг, а також для виконання наших юридичних зобов'язань. Ми зобов'язуємося на вашу вимогу видалити або анонімізувати ваші персональні дані, щоб виключити дані, що дозволяють визначити вашу особистість, крім тих випадків, коли ми за законом можемо або зобов'язані зберігати певні персональні дані, включаючи такі ситуації:


У разі необхідності зберігати персональні дані для дотримання наших юридичних зобов'язань і зобов'язань, пов'язаних з питаннями оподаткування, аудиту і бухгалтерського обліку, ми зберігаємо необхідні персональні дані протягом періоду, передбаченого чинним законодавством;


Для захисту наших законних ділових інтересів, таких як запобігання шахрайства або забезпечення безпеки наших користувачів


7.2. Захист інформації

Ми можемо приймати загальноприйняті в галузі процедурні та технологічні заходи. Такі заходи призначені для захисту ваших персональних даних, що дозволяють встановити особу, від втрати, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. EGO Underwear може використовувати шифрування, протокол SSL і захист паролем для запобігання несанкціонованого доступу до вашої особистої інформації.

Більш того, ми активно відстежуємо і впроваджуємо стандарти захисту інформації в ході нашої діяльності, зокрема:


надання доступу до інформації тільки тим співробітникам, яким вона необхідна для надання послуг користувачеві;


підписання співробітниками угод про нерозголошення;


підписання партнерами і зовнішніми компаніями, залученими для виконання певних функцій, угод про нерозголошення і угод про незастосування такої інформації в будь-яких несанкціонованих цілях;


зберігання особистої інформації, отриманої від користувача, в зашифрованому вигляді, на серверах, захищених від несанкціонованого доступу.


Безпека вашої інформації має для нас величезне значення. Проте, ми не можемо гарантувати її повний захист. Якщо у вас є підстави вважати, що обмін інформацією з нами більше не є безпечним, негайно повідомте нам в письмовій формі за адресою: info@ego-underwear.com

8. Як ми оновлюємо політику конфіденційності?

Компанії EGO Underwear може періодично вимагатися оновлювати справжню Політику конфіденційності. В такому випадку EGO Underwear публікує оновлену Політику конфіденційності на своєму сайті разом з повідомленням про її зміну, щоб ви завжди були обізнані про те, яку особисту інформацію ми можемо збирати і як ми можемо її використовувати. EGO Underwear рекомендує регулярно перевіряти справжню Політику конфіденційності на наявність будь-яких змін. Подальше використання вами цього сайту і / або надання нам вашої особистої інформації буде регулюватися умовами діючої на даний момент Політики конфіденційності.

9. Зв'язок з нами

Дякуємо за ознайомлення з нашою Політикою конфіденційності. Якщо у вас є які-небудь питання по цій Політиці, зв'яжіться з нами:


по електронній пошті: sales@ego-underwear.com

Оплата

  • Кредитна / Дебіт картка Онлайн

  • Готівкою або карткою при отриманні товару

Ви можете оплатити замовлення готівкою або карткою кур'єру в момент отримання. При доставці по Україні послуга післяплати оплачується покупцем, згідно тарифів кур'єрської служби. Тариф служби Нова Пошта - 20 грн. за оформлення + 2% від суми замовлення. Ви маєте можливість перевірити товар, перед оплатою.